Echtscheiding

scheiding

echtscheiden met een eigen advocaat
maar dan op een goede manier

U wilt scheiden, een ingrijpende gebeurtenis. Het kan zijn dat het hebben van een eigen advocaat voor u prettiger en veiliger voelt. Een eigen belangenbehartiger, die u steunt en samen met u het proces van de echtscheiding doorloopt. Daarbij staat nog altijd het streven voorop om te komen tot een gezamenlijke regeling. In dat geval komt die regeling tot stand via overleg met uw partner en zijn/haar advocaat. Als er echt geen overeenstemming mogelijk is, of u een zodanig meningsverschil met elkaar hebt waar u samen niet uitkomt, kan dit aan de rechter worden voorgelegd.

echtscheiding - dsv advocaten - Erfrecht mediation familierecht alimentatie overlegscheidendsv advocaten heeft ruime ervaring in de afwikkeling van complexe echtscheidingen en het voeren van juridisch ingewikkelde procedures. Die kunnen zich afspelen op het gebied van de kinderen, alimentatie, afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden, verdeling gemeenschap van goederen en problematiek rondom de onderneming.

Een eigen advocaat; geen vechtscheiding

Het hebben van ieder een eigen advocaat wordt vaak geassocieerd met een vechtscheiding. Dat is een misvatting. Wij begeleiden u op zo’n manier dat een regeling juist wel mogelijk is. Wij stellen alles in het werk om een vechtscheiding te voorkomen. Een vechtscheiding kent enkel verliezers, waarbij de kinderen vaak de grootste verliezers zijn.

“Liefst een constructieve oplossing”

dsv advocaten wil samen met u alles doen om een vechtscheiding te voorkomen. Daarom zoeken we ook naar een echte, constructieve oplossing. Pas dan kunnen alle betrokken partijen hun leven weer oppakken.

dsv advocaten | altijd de persoonlijk best passende oplossing